Ebook Basic SASS Gadget

Ebook Basic SASS Gadget

STRESS  DAH KELUAR DUIT BANYAK UNTUK MARKETING .TAPI SALE MASIH KRIK KRIK ....!!!


DUIT UNTUNG PUN TAKLEH

COVER KOS MARKETING???RAYA DAH DEKAT, RUGI KALAU TAK GUNAKAN PELUANG NI SEBAIK MUNGKIN. 


  • sudah tiba masanya gunakan cara yang baru dan fresh! jika anda serious betul-betul nak buat duit dalam instagran anda patut gunakan cara yang terkini! jangan pakai hentam je kang rugi dah give up bisnes. 


  • KINI sass.gadget yang mempunyai 281,000 orang follower mengambil masa hanya selama 1 tahun sahaja menggunakan platform instagram sudi untuk share dengan anda bagaimana kami menggunakan  platform instagram dengan betul.


  • rahsia marketing di instagram memang REVIEW, TAPI adakah anda tahu bukan semua review akan mendatangkan sale? hanya dengan menggunakan cara review yang betul sahaja anda mampu convert review tersebut kepada sale.


  • eh jap jap, takkan ajar review je? eh come on lah kalau review je takkan sass.gadget naik cepat sangat? kami akan ajar anda banyak tips-tips lain  yang hebat di instagram!


teruskan membaca dibawah ini...

                                                         

 Berikut adalah  testimoni  dari pembaca ebook kami

           


SIAPA YANG PATUT DAPATKAN BUKU INI? 

✅ OWNER BISNES Owner bisnes memang patut dapatkan ebook ini, biasanya owner bisnes yang nak lebarkan sayapnya ke Insta tetapi tak tahu cara marketing dan game sebenar instagram patut dapatkan ebook ini


✅ MINAT UNTUK BERBISNESSemua orang yang minat bisnes wajib dapatkan ebook ini! Sebab dalam ebook ini akan ajar cara betul nak buat marketing, so tak perlu anda laburkan banyak duit buat kesilakan


✅DROPSHIPPER/AGENTtakkan nak sale slow2 je walaupun anda bergelar dropship atau agent? Sudah tiba masanya nak letopkan sale 5-6 angka sebulan dengan memiliki ebook ini


✅ORANG YANG BANYAK RUGI DALAM COST MARKETING Cukup try and error! Sampai bila nak tanggung rugi? Sudah tiba masanya dapatkan ilmu yang betul untuk dapat untung yang besar! 


✅ORANG YANG HAMPIR TENGGELAM DALAM PERSAINGAN INSTASHOPRamai sangat persaing dalam insta, kan bagus kalau dapat tahu cara mudah letopkan sale kat instagram, senang2 nanti jadi market leader. 

                    


KELEBIHAN MEMILIKI DAN MEMBACA EBOOK VIRAL MARKETING INI!


TAK HANGUS DUIT SEBAB SALAH MARKETING

Ramai orang sibuk mencuba pelbagai cara, dah spent beribu ringgit dalam review, dan sebagainya tetapi sale tetap slow-slow. Ini masanya untuk gunakan duit marketing dengan cara yang betul. dalam ebook ini kita akan ajarkan cara yang betul gunakan marketing dalam instagram. sungguh mudah capai sale 5-7 angka sebulan!


LOW COST MARKETING HIGH RETURN 

Kita mengajar teknik yang menggunakan cost yang sangat rendah dan anda akan capai untung yang besar. Buat apa buang duit cost marketing besar-besar tapi untung yang kita peroleh sedikit? ramai orang tak tahu yang sebenarnya Instagram adalah satu platform yang buat masa sekarang. kerana masih ramai tidak ramai yang tahulah cost marketing dia masih rendah! 

          

TAHU CARA SEBENAR RAHSIA REVIEW

Anda akan tahu bagaimana cara sebenar untuk buat review. Mungkin sebelum ni anda masih lagi menggunakan cara FB dalam marketing instagram. Tapi sebenarnya ia sebenarnya adalah totaly berbeza tau! 


PRODUK KITA MULA MENJADI KEGILAAN RAMAI AKIBAT DARI VIRAL TERSEBUT!

dah viral memanglah senang buat sale. Sampai habis stock dibuatnya! Jaga-jaga jangan terlebih viral takut nanti rugi pulak banyak sangat sale sampai stok tak cukup nak cover!JANJI KAMI PADA ANDA  !!!!!!                       Dalam 1 minggu jika awak telah apply semua cara dalam ebook ini dan tiada effect kepada bisnes anda kami akan akan pulangkan duit anda 

-Tertakluk pada terma dan syarat-

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di sassgen2u@gmail.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. 

Sekejap! Relex dulu , kami nak kasi sesuatunya yang  baik ni untuk pembeli ebook kami!!


EBOOK SASS YANG PERTAMA YANG DAPAT NAIKKAN SALE ANDA , TAPI UNTUK LETOPKAN SALE ANDA , ANDA PERLUKAN EBOOK VIRAL MARKETING 

dan  3 ebook  terbaik yang boleh meningkatkan sale 

1 ) Ebook CopyWriting

2)  Kunci Iklan

3) 12 Tips Rempit Sale


hanya RM30

(Normal price RM199)


SEBARANG ADUAN ATAU SOALAN BOLEH WHATSAPP:

+017-312 7484


Akta Hakcipta 1987 ditandatangani oleh Yang di-Pertuan Agong pada 30 April 1987. Akta ini memansuhkan Akta Hakcipta 1969.

Akta ini dipinda oleh Akta Hakcipta (Pindaan) 1997. Antara sebab utama pindaan ini ialah berikutan masalah pemindahan karya hak cipta melalui Internet.

MENGUBAH SUAI , MENJUAL SEMULA , BERKONGSI  DAN MENGABIL KANDUNGAN DI DALAM EBOOK INI .

AKAN DIDAKWA


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Promo RM 30 ( Terhad 50 orang )
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel admin@sassgadget.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaSASS TECH HOLDINGS SDN BHD
No. Akaun562263528124
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN